måndag 26 november 2012

Ups n downs

Dagen började med en lång promenad till jobbet, sänkte min tid från 41 minuter till 37, så det var ju skönt.

Tråkigt nog var en personal fortfarande sjuk och ytterligare en meddelade att denne blir hemma med sjukt barn. Då vi förberett bra redan i fredags har allt gått som smort. Tråkigt var också att de 250 port julköttbullar vi förberett och stoppat in i chill- blastern på fredag em bara var att kasta! Tydligen hade det varit någon tillställning på kvällen och nogranna människor hade låst upp till mitt kontor och slagit av huvudströmmen, eftersom "så har vi ju alltid gjort"....sånär som på de 2 senaste åren, då alltså. Chillblastern går såklart på den kretsen, så ja, ni förstår. Mycket ledsamt....

Kul var att 260 kg potatis har gått ut och en jäkla massa röror. Vi hade laddat med 110 liter kycklingröra, dvs 12 9- liters kantiner, 4-5 kantiner tonfiskröra och nästan 4 med keso och soltorkad tomat och basilika. Vi gjorde någon kantin med en extraröra också; het oströra med tacosmak. Helt OK kan jag tycka.

Efter ca 20 minuter fick vi ta beslutet om att ta undan ett par kantiner kycklingröra till idrottsorigrammet, som alltid äter sent och ofta drabbas av att någon rätt kan vara slut. Tror ändå att de allra flesta fick.

Roligt också att vi hade besök av White Guide Junior imorse, rätt tidigt, så vi ställde fram sallader illa kvickt och fixade så hon kunde smaka på allt, trots att det var nästan en timma innan vi öppnade. Jag har inte skickat in någon ansökan, vilket betyder att vi blivit nominerade, så det känns ju kul. Enligt henne är vi iom det en av Sveriges bästa, men jag har ingen aning. Vi hoppas på det bästa, så får tiden utvisa hur långt vår bakade potatis räckte!

Så nu har jag stått i cafeet över lunchen och det är dags att få lite kontorstid. Imorgon är det bl.a. Köttfärssås, med BEAT och malda morötter, samt en caponatasås, inspirerad av Husmor Lisa. Men det har vi ju såklart förberett redan....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar