Mina inlagda rödbetor blev tokgoda. Bättre nu än i julas. Gjorde inget konstigt med dem, förutom att jag hade farinsocker (eller var det råsocker....?) istället för vanligt socker, bruna senapsfrön, pepparrot, nejlikor, kryddpeppar och vitpepparkorn i lagen.
Idag har vi ätit fisk, det blev MSC-sej i "Fisch´n´chips" - style....men med potatismos då. Till det gjorde jag en sås på det som fanns i kylskåpet:
Rödbetsremoulade, ca 6 - 8 port
Inlagda rödbetor 2 hela
Majonnäs 3 msk
Finriven pepparrot 3 tsk
Creme fraiche 2 dl
Kapris 1 msk
Dragon 1 tsk smulad
salt
peppar
Strimla rödbetorna. Hacka kaprisen. Blanda alla ingredienser utom rödbetorna väl. Vänd i rödbetorna. Smaka av. Låt stå i kylen ett tag innan servering.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar