lördag 6 oktober 2012

Känslomässig berg och dalbana

Ja, så skulle man nog kunna sammanfatta OS redan nu. Från glädjen och upphetsningen över att faktiskt vara här. Till lite mer nervösa inslag då nya regler och moment uppdagas (och det är vi verkligen inte ensamma om att uppleva). Osäkerheten inför hur köken skall se ut på riktigt. Upptäckten av att blandaren som vi förstått det som, skall vara 5 liter, i själva verket är 2 liter (vilket kan spela roll när man har både potatismos och köttbullar, som skall blandas)

Från detta - till en känsla av vi inte på något sätt kommer hamna sist och att serveringsmomentet känns riktigt bra nu efter att ha varit och kollat på en tävling. Köket är som det är och blanda smeter för hand, det har man ju gjort förr. Potatismos kan man ju också göra för hand, speciellt som vi har en stor elvisp.

Lyndon får vara med i köket! Inte laga mat, eller ens röra mat, eller hjälpa oss lyfta saker, men han får städa och diska och sånt och framförallt vara med I köket. Känns skönt för oss andra och säkert kul för honom!

Sätter vi allt som vi gjort tex i Örebro, ja då får de nog vara beredda på att ett lag med skolkockar kanske slår dem, eller är lika bra iallafall. Inte för att det i sig skulle vara så konstigt, men jag kan tycka att med all tid som en del lagt ned, med alla pengar och all hjälp de fått....nog fan borde de kunna prestera jäkligt mycket bättre än de gjorde idag?

Inte för att jag tror att det blir lätt. Inte för att jag har hybris. Men oddsen för att vi skall komma rätt högt sjönk just en aning......

Satsar Ni emot oss, får Ni nu inte lika stor vinst. Vi har blodvittring och det är det enda som behövs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar